MLA bouwmanagement

Innovatieve en duurzame kwaliteitsbouw in Groningen. Voor bouwadvies en bouwprojecten waarbij samenwerking en kwaliteit het uitgangspunt zijn.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

Slider

Wie we zijn

MLA Bouwmanagement is opgericht door Michiel Lamers; bouwmanager, projectleider én timmerman. Met 25 jaar ervaring in de bouw, combineert hij theorie en praktijk met een enthousiaste visie.

De focus ligt bij Michiel altijd op innovatieve en duurzame bouw met hoge kwaliteit. Hij is ervan overtuigd dat je met bouwen de kwaliteit van leven kunt verbeteren.

Michiel Lamers
Michiel Lamers

Samen zoeken naar oplossingen
Michiel begeleidt en realiseert zowel grote als kleine projecten. Architecten of opdrachtgevers komen met een plan en Michiel voegt daar productietechnische adviezen aan toe. Om dat goed te kunnen doen, stelt hij vragen. Door uit te zoeken wat precies ieders bedoeling is, zoekt Michiel steeds naar de beste oplossingen.

Yuri Lamers
Yuri Lamers

Door zijn jarenlange ervaring in de bouw heeft Michiel een goed netwerk. Hij zoekt de beste mensen, stemt daarmee af en maakt heldere afspraken met alle partijen. Vaste samenwerkingspartners zijn Edward van Vugt en Michiels zoon Yuri Lamers.