MLA bouwmanagement

Innovatieve en duurzame kwaliteitsbouw in Groningen. Voor bouwadvies en bouwprojecten waarbij samenwerking en kwaliteit het uitgangspunt zijn.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

Slider

Projecten

MLA Bouwmanagement begeleidt en realiseert zowel grote als kleine projecten, met een focus op innovatieve en duurzame bouw.

Heb je bouwplannen die je in eigen hand wilt uitvoeren, maar mis je de kennis en ervaring om alle mogelijkheden te kennen? Zoek je iemand die jouw plannen vertaalt naar een manier van bouwen en ze vervolgens realiseert? Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

 • Informatiestand Lauwersoog


  In opdracht van de Gemeente de Marne heeft MLA een informatiestand gerealiseerd. Er moest een multifunctioneel trapje komen die toegang geeft tot een bouwkeet in de haven van Lauwersoog.


 • Aanbouw Veenweg Groningen

  Project aanbouw Veenweg Groningen
  In samenwerking met architect en bewoners heeft MLA een uitbouw aan een gezinswoning gerealiseerd. Een technisch uitdagend ontwerp, waarbij overleg, inzicht en vertrouwen essentieel waren.


 • Project Melkweg Groningen

  Project Melkweg Groningen
  In dit karakteristieke pand uit 1910 heeft MLA onder andere een dakrenovatie gedaan. De opdrachtgever wilde een dakkapel die het wooncomfort verhoogde en recht deed aan de kwaliteit van het pand.